16:30

Bälinge IF

Referat: Upsala IF - Bälinge IF

Tvärstopp i semin mot UIF
Vi startar matchen trevande, det gör även UIF, det är inget av lagen som tar tag i spelet. Men efter UIF gör 1-0, tar vi time out för att få igång spelet, men vi kommer tyvärr inte alls upp i den nivån som vi brukar spela samtidigt som våra motståndare gör det svårt för oss. UIF tar ledningen med både 2-0 och 3-0 innan halvleken är slut, UIFs självförtroende ökar lika mycket som vårt sjunker allteftersom målen trillar in.

I paus pratar vi om att försöka komma in i matchen, skapa mer rörelse för att skapa chanser men tyvärr tidigt i andra halvlek stänger UIF matchen med att göra 4-0 på en frispark (riktigt snyggt mål).

Vi får gratulera UIF till vinsten idag då de var det klart bättre laget och vann rättvist.